Albums

Een mooie tastbare herinnering | zeer luxe trouwalbums

 

Een trouwalbum laten maken is een perfecte oplossing voor het opbergen van je trouwfoto’s. Jullie hebben een fantastische trouwdag gehad en de foto’s weerspiegelen jullie dag minstens even goed. Daar wil je nog zeker 50 jaar van nagenieten toch?! Bij Monique Bonnema Fotografie krijg je de mogelijkheid om een trouwalbum te laten maken bij elke pakket! Een professioneel opgemaakt trouwalbum is een geweldig aandenken en zal nog járen meegaan.
 

Zie je al voor je hoe je jaren na je trouwdatum nog steeds je jurk en de taart etc kan bewonderen door de foto’s in dit prachtige trouwalbum te zien?Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik alvast wat albums en diverse materialen mee zodat jullie daadwerkelijk kunnen zien en voelen wat een gaaf trouwalbum inhoudt.

 

Ik hou van een mooie frisse opmaak. Geen overbodig gedoe maar gewoon mooie stijlvolle pagina’s. Jullie leveren zelf een selectie van foto’s aan voor het album zodat jullie zeker weten dat de belangrijkste foto’s van jullie mooiste dag in het album komen. Jullie ontvangen een preview van het album digitaal, welke jullie thuis samen kunnen doorbladeren en indien nodig aanpassingen kunnen maken. Zo wordt het album precies zoals jullie het willen! Natuurlijk kunnen jullie ook het aantal foto’s in je album uitbreiden zodat jullie nog meer kunnen genieten van jullie trouwdag. Nadat jullie van mij een mooie presentatie ontvangen met de invulling van het album kiezen jullie de kleur en uitvoering van de kaft. Ik zorg er dan natuurlijk voor dat het trouwalbum de hoge kwaliteit krijgt die het verdient.

Bij de bruidspakketten zitten diverse album formaten inbegrepen. Jullie kunnen een album altijd upgraden naar een groter formaat. Ook is er de mogelijkheid om ouderalbums te bestellen, welke het duplicaat zijn van jullie trouwalbum.

extra Mogelijkheden bij het album

- Namen op de cover laten laseren of graveren

- Materiaal keuze; linnen, leer of hout

- Mooie bewaarbox

- Flat-lay (volledig platte pagina's zonder bolling)

Kies zelf de foto's voor jullie trouwalbum

Wil je zelf de foto’s uitkiezen die in je trouwalbum komen? Zeker weten dat alle foto's die jullie belangrijk vinden er tussen zitten. Via een moderne digitale gallery kun je zelf de foto’s met een hartje kenmerken als favoriet. Kun je echt niet zelf kiezen?
Dan kan je het ook aan mij overlaten om de foto’s uit te kiezen!

Hoe wil je het verhaal vertellen

Sommige stellen laten 30 foto’s zien met de belangrijkste details van hun bruiloft. Andere stellen hebben daar minstens 150 foto’s voor nodig. Denk je dat je niet kunt kiezen? Ga dan voor de laatste optie en kies meerdere foto’s bij een gebeurtenis. Hoe minder goed je kunt kiezen en hoe meer foto’s je nodig hebt, hoe dikker het album wordt. Ik help je graag!

Wat wordt de stijl van het trouwalbum?

Monique Bonnema Fotografie heeft vele soorten en maten albums beschikbaar. Ga je voor een hip kleurrijk album met leuke effecten of kies je voor een traditioneel trouwalbum? Maak snel een afspraak om te zien wat ik voor jullie kan betekenen!

Op alle reportages zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing. 

PRIVACYVERKLARING

© 2020 Monique Bonnema Fotografie |  kvk 66393272 | BTW NL001391064B93