Producten

CREEER SAMEN MET MIJ EEN MOOI TASTBAAR PRODUCT

Herken je dat? Dat je foto’s maar staan te staan op je computer, met de gedachten “ooit ga ik er nog wat mee doen”. Waarschijnlijk gebeurt dit negen van de tien keer niet vanwege de drukte van een gezin en dat is toch hartstikke zonde van je mooie reportage. Daarom heb ik voor jullie bij verschillende vakleveranciers een selectie gemaakt van de mooiste  handgemaakte fotoproducten. Wat het nóg unieker maakt is dat de producten niet door de gewone consument te bestellen zijn. Kortom je kunt bij mij terecht voor een geheel eigen collectie van je fotosessie.

MB__8464.png

Albums

PRACHTIGE ALBUMS VAN DE BESTE KWALITEIT

De reportage is klaar en jullie ontvangen de link naar jullie online galerij, Jeeeh! Nu kunnen jullie aan de slag met het selecteren van de foto's die jullie graag in het album terug zien. Dit gaat heel eenvoudig door op het hartje onder de foto te klikken. Ik heb jullie favorieten nu ontvangen en kan aan de slag met het maken van jullie album. De opzet van het album ontvangen jullie digitaal en jullie kunnen hier doorheen bladeren. Jullie kunnen nu het album goedkeuren of aanpassingen aan mij doorgeven. Is het album helemaal naar wens, dan is het wachten begonnen.

MB__9888.png

Waarom een album?

TASTBAAR

Eerlijk!? Hoeveel foto’s staan er op je telefoon of computer waar je nooit meer naar om kijkt?

Bij mij in ieder geval heel veel. Privé foto’s kijk ik nooit op de computer terug. Heel soms, wanneer ik iets op social media wil plaatsen. Foto’s op mijn telefoon iets vaker, maar ook die verdwijnen snel naar de vergetenheid naarmate ze verder onderin de rij komen te staan.

Dat terwijl ik regelmatig de foto albums doorblader die ik in de kast heb liggen en de foto’s bekijk die ik aan de muur heb hangen.

JE ZIET MEER DETAILS

Vaak wordt er op een computer even snel snel foto’s gekeken. Op de telefoon gaat het kijken nog veel sneller en is het beeld nog veel kleiner ook. Doordat er veel meer tijd genomen wordt om een fotoalbum door te bladeren, zie je ook veel meer details terug.

 

EMOTIES

Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe belangrijker een album wordt… Tijdmachines bestaan niet, maar fotoalbums geven je wel een kijkje terug in de tijd. Fotoalbums laten simpele dingen zien: zoals de mode uit die tijd, of de plaatsen waar je bent geweest, maar ook de mensen met wie je om ging, die belangrijk voor je zijn of waren en de emoties die je op dat moment ervaarde.

 

HERINNERINGEN

Vervagen. Fotoalbums helpen om beeld te geven aan herinneringen.

Wanneer foto’s en fotoalbums nog belangrijker worden is wanneer een dierbaar persoon weg valt. Je wilt het niet en wenst het niemand toe, maar het gebeurd. Hoe fijn is het dan om herinneringen te kunnen ophalen van die persoon door “even” de foto’s erbij te pakken.

 

RISICO

Nog steeds wordt vaak vergeten om een goede back-up van computers te maken. Of dingen blijven alleen op een telefoon staan en dan gebeurd er ineens iets waardoor je alles kwijt bent.

Heb je mij geboekt? Geen stress, grote kans dat ik je foto’s nog heb. Maar al het andere ben je kwijt.

Een fotoalbum raak je veel minder snel kwijt. Tuurlijk, er is altijd een risico op brand. Hoewel ik geen feitelijk bewijs heb, durf ik wel te stellen dat er meer foto’s verloren gaan door computercrashes dan fotoalbums door brand.

VOLGENDE GENERATIE

Ik heb het al eerder genoemd, maar persoonlijk vind ik dat dit een eigen kop verdiend. Fotoalbums geven de komende generaties een kijkje in jou leven. Ik vind het geweldig om de foto’s van mijn opa en oma uit hun jeugd te zien. 

Wist je dat: Ik altijd albums laat zien tijdens kennismakingsgesprekken? Zo heb je meteen een idee van wat je kunt verwachten. Nieuwsgierig naar de demoalbums? Kom gerust langs!

Generaties lang plezier!

Hoe worden de albums gemaakt?

Monique Bonnema Fotografie werkt met een Griekse album leverancier. Hier maken ze de mooiste handgemaakte albums van zeer hoge kwaliteit. Houdt na bestelling rekening met een levertijd van ongeveer 4 tot 6 weken. Dit lijkt erg lang, zeker wanneer je zo nieuwsgierig bent naar het resultaat. Maar het is het wachten echt waard!

Zie hieronder in het filmpje hoe de albums bij mijn leverancier in Griekenland worden gemaakt.

 luxe trouwalbums

 

Een trouwalbum laten maken is een perfecte oplossing voor het opbergen van je trouwfoto’s. Jullie hebben een fantastische trouwdag gehad en de foto’s weerspiegelen jullie dag minstens even goed. Daar wil je nog zeker 50 jaar van nagenieten toch?! Bij Monique Bonnema Fotografie krijg je de mogelijkheid om een trouwalbum te laten maken bij elke pakket! Een professioneel opgemaakt trouwalbum is een geweldig aandenken en zal nog járen meegaan.
 

Zie je al voor je hoe je jaren na je trouwdatum nog steeds je jurk en de taart etc kan bewonderen door de foto’s in dit prachtige trouwalbum te zien?Tijdens het kennismakingsgesprek neem ik alvast wat albums en diverse materialen mee zodat jullie daadwerkelijk kunnen zien en voelen wat een gaaf trouwalbum inhoudt.

 

Ik hou van een mooie frisse opmaak. Geen overbodig gedoe maar gewoon mooie stijlvolle pagina’s. Jullie leveren zelf een selectie van foto’s aan voor het album zodat jullie zeker weten dat de belangrijkste foto’s van jullie mooiste dag in het album komen. Jullie ontvangen een preview van het album digitaal, welke jullie thuis samen kunnen doorbladeren en indien nodig aanpassingen kunnen maken. Zo wordt het album precies zoals jullie het willen! Natuurlijk kunnen jullie ook het aantal foto’s in je album uitbreiden zodat jullie nog meer kunnen genieten van jullie trouwdag. Nadat jullie van mij een mooie presentatie ontvangen met de invulling van het album kiezen jullie de kleur en uitvoering van de kaft. Ik zorg er dan natuurlijk voor dat het trouwalbum de hoge kwaliteit krijgt die het verdient.

Bij de bruidspakketten zitten diverse album formaten inbegrepen. Jullie kunnen een album altijd upgraden naar een groter formaat. Ook is er de mogelijkheid om ouderalbums te bestellen, welke het duplicaat zijn van jullie trouwalbum.

EXTRA MOGELIJKHEDEN ALBUM

- Namen op de cover laten laseren of graveren

- Materiaal keuze; linnen, leer of hout

- Mooie bewaarbox

- Flat-lay (volledig platte pagina's zonder bolling)

KIES ZELF JULLIE FOTO'S VOOR HET ALBUM

Wil je zelf de foto’s uitkiezen die in je trouwalbum komen? Zeker weten dat alle foto's die jullie belangrijk vinden er tussen zitten. Via een moderne digitale gallery kun je zelf de foto’s met een hartje kenmerken als favoriet. Kun je echt niet zelf kiezen?
Dan kan je het ook aan mij overlaten om de foto’s uit te kiezen!

HOE WIL JE HET VERHAAL VERTELLEN

Sommige stellen laten 30 foto’s zien met de belangrijkste details van hun bruiloft. Andere stellen hebben daar minstens 150 foto’s voor nodig. Denk je dat je niet kunt kiezen? Ga dan voor de laatste optie en kies meerdere foto’s bij een gebeurtenis. Hoe minder goed je kunt kiezen en hoe meer foto’s je nodig hebt, hoe dikker het album wordt. Ik help je graag!

WAT WORD DE STIJL VAN HET ALBUM

Monique Bonnema Fotografie heeft vele soorten en maten albums beschikbaar. Ga je voor een hip kleurrijk album met leuke effecten of kies je voor een traditioneel trouwalbum? Maak snel een afspraak om te zien wat ik voor jullie kan betekenen!

 Harmonicaboekje

 

Ze zijn razend populair, de handgemaakte harmonicaboekjes!

Een leuk aandenken aan jullie fotoshoot. Voor jullie zelf, maar ook ideaal om cadeau te geven. Voor de dames zijn ze makkelijk mee te nemen in een tas, maar ook uitgevouwen staan ze mooi op een kastje.

Te verkrijgen in formaat 15x15cm. De voorkant is er in zowel in hout, linnen & jute en in verschillende kleuren. Alle boekjes bevatten 8 foto’s die geselecteerd kunnen worden in de online foto galerij.

€ 49

USB

Wil jij je mooiste foto’s ontvangen op een USB stick? Dat kan tegen een meerprijs van € 19. Je ontvangt een houten USB stick in een prachtig houten opbergdoosje of een glazen flesje met kurk,  zodat je foto’s veilig bewaard blijven!

hartje usb.jpg
MB__8802.jpg
USB flesje.png

€ 15

Cadeaubon 

Altijd leuk om te krijgen of om te geven. Verras eens iemand met een cadeaubon voor een professionele fotoreportage! In een mooie cadeau envelop (handgemaakt), orgineel en klaar om te geven. De bon is geschikt voor allerlei gelegenheden; voor een fotoreportage met familie of vrienden of voor een zwangerschap, een verjaardag, bruiloft, moeder- of vaderdag, een huwelijk, jubileum, als origineel kraamkado voor kersverse ouders na de geboorte of voor een fotosessie met je hartsvrienden of vriendinnen. Je kunt het bedrag helemaal zelf bepalen.

Ook bij feestdagen als sinterklaas, kerstmis en valentijnsdag valt de bon in goede aarde ! Je geeft ‘m al cadeau

vanaf € 10 

CADAEUBON + HOESJE.jpg
CADEAUBON 2016 ter waarde van.jpg