trouwfeest

Bruidsfotografie

 

 

De zoektocht naar alles voor de perfecte bruiloft is begonnen en daar hoort natuurlijk een bruidsfotograaf bij die jullie wensen begrijpt en álle mooie momenten van jullie trouwdag kan vastleggen in prachtige beelden zodat jullie daar nog heel lang van kunnen nagenieten!

Bruidsfotografie is echt mijn passie! Met zoveel plezier leg ik jullie liefde, families en alles om jullie heen vast. Niet zo maar foto's, maar foto's met dierbare herinneringen voor nu en later! Ik denk na over elke foto om jullie verhaal te laten leven, beleven en herleven.

 

 

YES! JULLIE GAAN TROUWEN!

bruiloftsdecoratie

Trouwlocaties in Zeeland

SUPER TOFFE TROUWLOCATIES

Natuurlijk zijn er mega veel mogelijke trouwlocaties in de provincie Zeeland. Zitten jullie nog in de oriëntatie fase van jullie bruiloft, krijg dan inspiratie met het onderstaande

overzicht van de mooiste trouwlocaties in Zeeland.​

 1. Het Badpaviljoen te Domburg- Unieke trouwlocatie op de duinen van Domburg met zicht op het strand.

 2. Het KasLokaal te Oostkapelle – Deze voormalige kwekerij wordt op dit moment omgebouwd tot een toffe trouwlocatie. Trouwen in een kas met daarbij ook nog eens een mooie tuin!

 3. Beachclub Zuiderduin te Westkapelle – Een relaxte feest- en trouwlocatie op het strand van Westkapelle voor een echte beach wedding.

 4. Landgoed Twistvliet te Vrouwenpolder- Een schitterende landelijke trouwlocatie met mogelijkheid voor een buitenceremonie.

 5. Fletcher hotel te Arnemuiden - Met uitzicht over het Veerse meer.

 6. Fort Rammekens te Ritthem (vlakbij Vlissingen)- Trouwen in het historische en oudste zeefort van West-Europa. Aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, omgeven door kreken, bossen, schorren en duinen. 

 7. Slot Moermond te Renesse – Trouwen op een historisch slot met mogelijkheid tot een buitenceremonie in de tuin van het bijbehorende landgoed Moermond.

 8. Huys ter Schelde te Koudekerke (vlakbij Middelburg en Vlissingen) – Een mooie feest- en trouwlocatie in een monumentale villa.

 9. Kloveniersdoelen te Middelburg – Een historische trouwlocatie en feestlocatie in het centrum van Middelburg. Deze locatie heeft ook een sfeervol terras met tuin voor bijvoorbeeld het diner.

 10. Middellandse Zeetuin Uilenbroek te Grijpskerke – een mooie tropische shootlocatie midden in de polder van Zeeland. En je kunt in deze tropische tuin ook je trouwceremonie houden!

 11. Land & Zeezicht te Kamperland – Feestlocatie in een monumentale boerderij vlakbij het Veerse Meer.

 12. Verbeke Foundation te Kemzeke – Unieke kunstzinnige locatie met mooie fotolocaties op het terrein en een kas voor overdekt feest of diner. Oké, eigenlijk net in België.

 

 

Is er slecht weer op komst? Hou dan altijd een binnenlocatie achter de hand! We leven tenslotte in Nederland. Daarom hieronder een overzicht van overdekte shootlocaties in Zeeland. 

 1. De Abdij in Middelburg – Een mooi en verstild plekje middenin de stad met een aantal mooie kloostergangen.

 2. De Timmerfabriek in Vlissingen – Een ruime en industriële shoot locatie.

 3. Verbeke Foundation te Kemzeke – Unieke kunstzinnige locatie met mooie fotolocaties op het terrein en een kas voor overdekt feest of diner. Oké, eigenlijk net in België.

 4. Jullie trouwlocatie! – Ga je bijvoorbeeld trouwen bij Slot Moermond of een andere overdekte locatie? Wellicht zijn er binnen wat mooie hoekjes waar jullie wat foto’s kunnen maken.

HOU ALTIJD EEN BINNEN LOCATIE ACHTER DE HAND

Bruiloft tafeldecoratie

Pakketten

PAKKET

Brons

2 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 50 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Harmonicaboekje incl. 8 pagina's t.w.v. €49

€ 595

BOEK NU

PAKKET

Zilver

6 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 150 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Mini album 15x15 incl. 10 spreads t.w.v. €149

€ 1395

BOEK NU

PAKKET

Goud

10 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 250 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Mini album 15x15 incl. 10 spreads t.w.v. €149

MEEST GEKOZEN

€ 1695

BOEK NU

PAKKET

Platina

12 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 300 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Mini album 15x15 incl. 10 spreads t.w.v. €149

Loveshoot inclusief 10 digitale bestanden

Harmonicaboekje 15x15 incl. 8 pagina's t.w.v. €49

€ 1895

BOEK NU

DE PAKKETTEN ZIJN INCLUSIEF

• Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
• Preview van de mooiste foto’s 
• Highlight Slideshow
• Online prive gallery om te delen met familie en vrienden
• Reiskosten binnen de Benelux
• BTW

 

Meer uur fotografie op jullie bruiloft, dat kan! Een extra uur fotografie kost € 100,- inclusief nabewerking. Het allerliefste leg ik het verhaal van jullie dag volledig vast: van de spanning ’s ochtends bij het aankleden tot het helemaal losgaan op het feest als de openingsdans eenmaal is geweest. Zodat jullie straks als je de reportage bekijkt weer helemaal worden meegenomen in de roes en de emoties van de dag, van het ene moment in het andere.  Meestal ben ik zo’n 10 tot 12 uur aanwezig op een bruiloft. Iedere bruiloft is anders, daarom ga ik graag met jullie rond de tafel om een pakket samen te stellen wat perfect bij jullie dag en wensen past. Het bruidsalbum is ook uit te breiden in formaat en/of aantal pagina’s; ik laat jullie graag de mogelijkheden zien tijdens het kennismakingsgesprek. 

 

Pre-wedding shoot 

Een pre-wedding shoot of loveshoot is een fotoshoot vóór jullie bruiloft. Het is een romantische manier om de verlovingstijd vast te leggen. Jij en je partner worden op een bijzondere locatie na eigen keuze gefotografeerd, bijvoorbeeld op het strand, bos of in een stad.

 

Door een loveshoot kunnen jullie wennen aan mij als fotograaf en aan het op de foto gaan, wat zeker te goede komt aan de bruiloft reportage. Zo kunnen jullie alvast ervaren hoe het in zijn werk zal gaan op de bruiloft zelf.

Een loveshoot is een serie mooie foto’s met diegenen van wie je houd. Het kan een voorloper zijn van bruidsfotografie, maar dat is absoluut geen must. Het belangrijkste is dat jullie gek op elkaar zijn. 

 

De foto's van de pre-wedding shoot kunnen ook gebruikt worden voor de huwelijks uitnodigingen of de "save the date" kaartjes.

 

Een loveshoot zit bij pakket "Platina" inbegrepen, maar kan ook los geboekt worden. 

DE ALLERMOOISTE TROUWFOTO'S VOL MET UNIEKE MOMENTEN EN HERINNERINGEN. KLEURRIJK EN ECHT!"

Second shooter

DE VOORDELEN VAN EEN SECOND SHOOTER

Er gebeurt op een bruiloft veel meer dan jullie en ik als fotograaf kunnen zien. Met twee paar ogen zie je meer. Ook al zijn we voorbereid op de meest spontane momenten, je kunt je als fotograaf niet opsplitsen en op meer plekken tegelijk zijn. Een extra fotograaf staat bijvoorbeeld tijdens de ceremonie, maar ook tijdens de borrel, altijd strategisch opgesteld om ook die herinneringen te vangen die je als bruidspaar niet eens doorhad, maar wel veel waarde hebben. Eén fotograaf blijft vaak in de buurt van het bruidspaar terwijl de andere fotograaf, overzichtsfoto’s, de details en de reacties van de gasten fotografeert. Als team zijn we dus goed op elkaar ingespeeld, zodat er geen enkel mooi moment verloren gaat van jullie dag. Met twee fotografen schieten we de mooiste beelden vanuit alle hoeken en vergroten hiermee de kans om ook die stiekeme blik naar je partner en liefdevolle glimlach naar je moeder te kunnen fotograferen.

Twee fotografen kunnen zich dus opsplitsen en dat begint vaak al in de ochtend. De één begint bij de bruid op locatie A en de ander bij de bruidegom op locatie B. Later kunnen jullie van twee kanten terug zien hoe jullie dit moment hebben beleefd.

Met twee fotografen val je minder op. Dat klinkt tegenstrijdig maar toch is het zo. Een second shooter zorgt ervoor dat ik als fotograaf niet rond hoef te rennen voor de beste plaatjes, maar dat ik me, als het nodig is, volledig kan focussen op een speciaal moment.

Elk mens maar ook elke fotograaf is anders. De second shooter die mee gaat weet exact wat ik belangrijk vind en zal ook zo kijken en fotograferen. Maar door het kleine onderlinge verschil tussen ons te combineren geeft dit de reportages toch een mix en wordt jullie trouwreportage erg uniek. We zijn als duo volledig op elkaar ingespeeld en weten van elkaar waar onze sterke punten liggen. Hoewel er tijdens de grote dag gebruik wordt gemaakt van verschillende camera’s en lenzen, doe ik  altijd de bewerking van de foto’s zelf. Op die manier hebben alle foto’s in de gehele reportage dezelfde look en uitstraling: jullie fotoalbum is dus één geheel.

Videograaf

HEBBEN JULLIE OOK AL GEDACHT AAN EEN VIDEOGRAAF??

Steeds meer bruidsparen kiezen ervoor om naast een fotograaf ook een videograaf in te huren die jullie trouwdag komt vastleggen en ik begrijp wel waarom! Hoewel foto’s een prachtige herinnering aan de bruiloft brengen is een trouwvideo een hele mooie toegevoegde waarde. 

Tevens is het natuurlijk heerlijk om terug te kijken. Jullie trouwdag is niet voor niets de mooiste dag van je leven en deze wil je dan ook zo vaak mogelijk herbeleven. Door middel van de beelden van een trouwvideo word je meegenomen terug in de tijd en zal je het gevoel hebben alsof je weer daar bent. Kruip tegen elkaar aan op de bank, haal herinneringen op en je zal de perfecte avond hebben! 

Ik heb op bruiloften al met veel verschillende videografen samen gewerkt. Mochten jullie een advies hierin willen dan kunnen jullie dat altijd aan mij vragen.

Wat kan je van mij verwachten

VOORAFGAAND AAN DE BRUILOFT

Als trouwfotograaf maak ik graag met jullie een afspraak voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen jullie mij over jullie mooie dag. Ik laat ook altijd verschillende albums zien zodat jullie kunnen kiezen hoe jullie je bruidsreportage het liefst willen bewaren. Ook bespreken we wat jullie wensen zijn op jullie trouwdag zelf. Willen jullie alleen foto’s van de plechtigheid of juist de hele dag een trouwfotograaf die alles vastlegt? Willen jullie een aparte bruidsreportage op een bijzondere locatie? Alles is mogelijk. Hebben jullie na het gesprek een goed gevoel? Dan ben ik er graag bij op jullie bijzonder dag!

TIJDENS JULLIE BRUILOFT

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf ‘jaag’ ik continu op mooie, oprechte momenten. Door deze journalistieke manier van trouwfotografie kun je onbezorgd genieten terwijl je foto’s geweldig worden!  

NA DE BRUILOFT

Na de bruiloft zijn de trouwfoto’s eenvoudig terug te kijken in een online foto galerij. Welke met vrienden en familie gedeeld kan worden.  Vanuit de online foto galerij kunnen jullie zelf heel eenvoudig een selectie maken van de mooiste foto's voor in jullie album. Ik ga vervolgens een mooi album voor jullie opmaken, hierna krijgen jullie dit album (digitaal) op jullie computer rustig doorbladeren en waar nodig aanpassingen maken. Bij akkoord gaat het naar de drukker in Griekenland en ontvangen jullie binnen een aantal weken jullie prachtige album!

 

Jullie kunnen kiezen uit verschillende albums. Zo werk ik met albums van linnen, hout maar ook (kunst) leer. Ook voor jullie zit er vast iets tussen wat jullie mooi vinden. 

Overigens is er ook nog de optie voor een second shooter en/of een videogaaf.  Tegenwoordig wordt dit steeds vaker gevraagd en die mogelijkheid is er zeker. Hoe gaaf is het om uit 2 verschillende posities foto’s te krijgen en een mooie videoclip van jullie trouwdag?  Ik werk met alleen de beste second shooters en videografen die qua stijl dicht bij mijn stijl staan.

1

2

VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN

AANBETALING VAN 25%

 

Neem contact met mij op om te kijken of ik nog beschikbaar ben op jullie trouwdatum!

 

Ben ik nog beschikbaar dan maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Hebben jullie na het gesprek een goed gevoel? Dan ben ik er graag bij op jullie bijzonder dag!

 

 

Om alles in orde te maken en jullie bruiloft datum te boeken, ontvangen jullie van mij een factuur met een aanbetaling van 25%. Na betaling is jullie datum definitief geboekt!

 

 

3

LEVERING
ONLINE FOTO GALERIJ

 

Na de bruiloft ontvangen jullie zo snel mogelijk de online foto galerij. Yes! Het herbeleven van jullie dag kan beginnen. Samen kunnen jullie op een eenvoudige manier een selectie gaan maken van de foto's die jullie graag in jullie album terug willen zien.

 

4

ALBUM

 

Met de selectie van jullie foto's ga ik een mooi album voor jullie opmaken. Ik stuur dit album online naar jullie toe, zodat  jullie dit album (digitaal) op jullie computer rustig kunnen doorbladeren en waar nodig aanpassingen maken.

Bij akkoord gaat het naar de drukker in Griekenland en ontvangen jullie binnen een aantal weken jullie prachtige album!

 

Bruiloft Album

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Ik vind het fijn om laagdrempelig bereikbaar te zijn voor jullie. Blijf niet zitten met vragen, maar stel ze! Daar ben ik voor. 

Monique Bonnema Fotografie

06-41657051