bruidsfotograaf
weddingplanner
bruiloft fotograaf Zeeland
Bruidsfotograaf
bruidsfotograafzeeland
bruiloft
destination wedding
wedding photography
bruidsfotograafinnederland
bruiloftsfotografie
bruidsfotograaf
bruiloftsfotograaf
wijgaantrouwen

Bruidsfotografie

 

 

Yes! Jullie gaan trouwen!

De zoektocht naar alles voor de perfecte bruiloft is begonnen en daar hoort natuurlijk een bruidsfotograaf bij die jullie wensen begrijpt en álle mooie momenten van jullie trouwdag kan vastleggen in prachtige beelden zodat jullie daar nog heel lang van kunnen nagenieten!

Bruidsfotografie is echt mijn passie! Met zoveel plezier leg ik jullie liefde, families en alles om jullie heen vast. Niet zo maar foto's, maar foto's met dierbare herinneringen voor nu en later! Ik denk na over elke foto om jullie verhaal te laten leven, beleven en herleven.

 

 

bruiloftsdecoratie

 

Trouwlocaties in zeeland

Natuurlijk zijn er mega veel mogelijke trouwlocaties in de provincie Zeeland. 

Hieronder een overzicht van de mooiste trouwlocaties in Zeeland.

 1. Het Badpaviljoen te Domburg- Unieke trouwlocatie op de duinen van Domburg met zicht op het strand.

 2. Het KasLokaal te Oostkapelle – Deze voormalige kwekerij wordt op dit moment omgebouwd tot een toffe trouwlocatie. Trouwen in een kas met daarbij ook nog eens een mooie tuin!

 3. Beachclub Zuiderduin te Westkapelle – Een relaxte feest- en trouwlocatie op het strand van Westkapelle voor een echte beach wedding.

 4. Landgoed Twistvliet te Vrouwenpolder- Een schitterende landelijke trouwlocatie met mogelijkheid voor een buitenceremonie.

 5. Fletcher hotel te Arnemuiden - Met uitzicht over het Veerse meer.

 6. Fort Rammekens te Ritthem (vlakbij Vlissingen)- Trouwen in het historische en oudste zeefort van West-Europa. Aan de rand van een uitgestrekt natuurgebied, omgeven door kreken, bossen, schorren en duinen. 

 7. Slot Moermond te Renesse – Trouwen op een historisch slot met mogelijkheid tot een buitenceremonie in de tuin van het bijbehorende landgoed Moermond.

 8. Huys ter Schelde te Koudekerke (vlakbij Middelburg en Vlissingen) – Een mooie feest- en trouwlocatie in een monumentale villa.

 9. Kloveniersdoelen te Middelburg – Een historische trouwlocatie en feestlocatie in het centrum van Middelburg. Deze locatie heeft ook een sfeervol terras met tuin voor bijvoorbeeld het diner.

 10. Middellandse Zeetuin Uilenbroek te Grijpskerke – een mooie tropische shootlocatie midden in de polder van Zeeland. En je kunt in deze tropische tuin ook je trouwceremonie houden!

 11. Land & Zeezicht te Kamperland – Feestlocatie in een monumentale boerderij vlakbij het Veerse Meer.

 12. Verbeke Foundation te Kemzeke – Unieke kunstzinnige locatie met mooie fotolocaties op het terrein en een kas voor overdekt feest of diner. Oké, eigenlijk net in België.

 

 

2020-12-26_0001.jpg

BINNENLOCATIES FOTOSHOOT ZEELAND

Is er slecht weer op komst? Hou dan altijd een binnenlocatie achter de hand! We leven tenslotte in Nederland. Daarom hieronder een overzicht van overdekte shootlocaties in Zeeland. 

 1. Abdij Middelburg – Een mooi en verstild plekje middenin de stad met een aantal mooie kloostergangen.

 2. Het KasLokaal te Oostkapelle – Deze voormalige kwekerij wordt op dit moment omgebouwd tot een toffe trouwlocatie. In overleg kunnen in de kas ook foto’s gemaakt worden.

 3. Timmerfabriek te Vlissingen – Een ruime en industriële shootlocatie.

 4. Verbeke Foundation te Kemzeke – Unieke kunstzinnige locatie met mooie fotolocaties op het terrein en een kas voor overdekt feest of diner. Oké, eigenlijk net in België.

 5. Jullie trouwlocatie! – Ga je bijvoorbeeld trouwen bij Slot Moermond of een andere overdekte locatie? Wellicht zijn er binnen wat mooie hoekjes waar jullie wat foto’s kunnen maken.

Pakket A

6 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 150 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Mini album 15x15 incl. 10 spreads t.w.v. €149

€1295

Pakket B

10 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 250 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Mini album 15x15 incl. 10 spreads t.w.v. €149

€1595

Pakket C

12 uur fotografie

Een uitgebreid kennismakingsgesprek

Vrijblijvend advies voor jullie bijzondere dag

Minimaal 300 exclusief bewerkte foto's

Online foto galerij 

Mini album 15x15 incl. 10 spreads t.w.v. €149

Loveshoot inclusief 10 digitale bestanden

2 ouderboekjes (duplicaat van het album)

Harmonicaboekje

€1795

 

Meer uur fotografie op jullie bruiloft, dat kan! Een extra uur fotografie kost € 100,- inclusief nabewerking. Het allerliefste leg ik het verhaal van jullie dag volledig vast: van de spanning ’s ochtends bij het aankleden tot het helemaal losgaan op het feest als de openingsdans eenmaal is geweest. Zodat jullie straks als je de reportage bekijkt weer helemaal worden meegenomen in de roes en de emoties van de dag, van het ene moment in het andere.  Meestal ben ik zo’n 10 tot 12 uur aanwezig op een bruiloft. Iedere bruiloft is anders, daarom ga ik graag met jullie rond de tafel om een pakket samen te stellen wat perfect bij jullie dag en wensen past. Het bruidsalbum is ook uit te breiden in formaat en/of aantal pagina’s; ik laat jullie graag de mogelijkheden zien tijdens het kennismakingsgesprek. 

De pakketten zijn inclusief:

• Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
• Preview van de mooiste foto’s 
• Highlight Slideshow
• Online private gallery om te delen met familie en vrienden
• Reiskosten binnen de Benelux
• BTW

 

2020-12-26_0001.jpg

Werkwijze

Voor de bruiloft 

Als trouwfotograaf maak ik graag met jullie een afspraak voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek vertellen jullie mij over jullie mooie dag. Ik laat ook altijd verschillende albums zien zodat jullie kunnen kiezen hoe jullie je bruidsreportage het liefst willen bewaren. Ook bespreken we wat jullie wensen zijn op jullie trouwdag zelf. Willen jullie alleen foto’s van de plechtigheid of juist de hele dag een trouwfotograaf die alles vastlegt? Willen jullie een aparte bruidsreportage op een bijzondere locatie? Alles is mogelijk. Hebben jullie na het gesprek een goed gevoel? Dan ben ik er graag bij op jullie bijzonder dag!

Tijdens de bruiloft
Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf ‘jaag’ ik continu op mooie, oprechte momenten. Door deze journalistieke manier van trouwfotografie kun je onbezorgd genieten terwijl je foto’s geweldig worden!  

Na de bruiloft

Na de bruiloft zijn de trouwfoto’s eenvoudig terug te kijken in een online foto galerij. Welke met vrienden en familie gedeeld kan worden.  Vanuit de online foto galerij kunnen jullie zelf heel eenvoudig een selectie maken van de mooiste foto's voor in jullie album. Ik ga vervolgens een mooi album voor jullie opmaken, hierna krijgen jullie dit album (digitaal) op jullie computer rustig doorbladeren en waar nodig aanpassingen maken. Bij akkoord gaat het naar de drukker in Portugal en ontvangen jullie binnen een aantal weken jullie album!

 

Jullie kunnen kiezen uit verschillende albums. Zo werk ik met albums van linnen, hout maar ook (kunst) leer. Ook voor jullie zit er vast iets tussen wat jullie mooi vinden. 

Overigens is er ook nog de optie voor een second shooter en/of een videogaaf.  Tegenwoordig wordt dit steeds vaker gevraagd en die mogelijkheid is er zeker. Hoe gaaf is het om uit 2 verschillende posities foto’s te krijgen en een mooie videoclip van jullie trouwdag?  Ik werk met alleen de beste second shooters en videografen die qua stijl dicht bij mijn stijl staan.

Vraag vrijblijvend informatie aan!

Ik vind het fijn om laagdrempelig bereikbaar te zijn voor jullie. Blijf niet zitten met vragen, maar stel ze! Daar ben ik voor. 

Monique Bonnema Fotografie

JW Schuurmanstraat 96 C

4357 EM Domburg

06-41657051

monique@moniquebonnemafotografie.nl

Op alle reportages zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing. PRIVACYVERKLARING

© 2020 Monique Bonnema Fotografie |  kvk 66393272 | BTW NL001391064B93