Newborn reportage - Newborn fotograaf - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Zeeland - Fotograaf Zeeland - Fotografie - Domburg - Oostkapelle - Westkapelle - Aagtekerke - Koudekerke - Middelburg - Vlissingen - Goes - Zoutelande - Meliskerke - Vrouwenpolder - Biggekerke - Heinkenszand - Oostsouburg - Veere - Kamperland - Serooskerke - Arnemuiden - Nieuwdorp - Borselle - Wissenkerke - Zierikzee - De Banjaard - Zanddijk - Ritthem - Sint Laurens - Buttinge - Breezand - Gapinge - Poppekerke - Kleverskerke-cakesmash fotografire - cakesmash fotoshoot - cakesmash foto sessie - cakesmash fotografie - cakesmashfotoshoot - eerste verjaardag - cakesmash fotoshoot - cakesmash fotograaf - cakesmashfotograaf - cakesmashfoto's- cakesmas foto - cakesmash taart - happy birthday - birthday girl - birthday boy - sakesmashsession - cakesmash sessie - cakesmash fotos maken - cakesmash fotografen

 

LET ME LOVE YOU A LITTLE MORE BEFORE YOU'RE NOT LITTLE ANYMORE

 

 

Cakesmash

Wanneer jullie kindje 1 wordt is dat natuurlijk een echte mijlpaal. Vanuit Amerika is ook de traditie overgewaaid om deze mijlpaal vast te leggen met een cakesmash! 

Vieze handjes, vieze voetjes en met taart besmeurde toetjes! Vies worden mag! Lekker smullen en kliederen met een heerlijke taart. 

2021-04-01_0010.jpg

Voor de reportage


Voorafgaand aan de Cakesmash fotoshoot hebben we per mail contact over het pakket dat jullie kiezen, welke kleuren jullie graag terugzien en gaan we alvast een datum plannen. Cakesmash foto’s zijn ontzettend leuk om te gebruiken voor de uitnodigingen voor de verjaardag van jullie kindje. Plan de shoot dan circa 6 weken voorafgaand aan het feestje. Ik kan jullie helpen met het ontwerpen van een kaartje, informeer mij naar de mogelijkheden en voorbeelden.

Kleuren en/of thema
Ik stem de cakesmash-setting graag af op jullie wensen. Misschien zijn er kleuren die jullie erg mooi vinden, een kleur of thema dat terugkomt in jullie kamertje/interieur, iets waar jullie kleintje dol op is etc? Mag de decoratie uitbundig of liever subtiel en beperkt?
Wat betreft kleuren is eigenlijk alles mogelijk. Ik beschik over versiering in allerlei kleurtjes dus niets is te gek!
Veel gekozen kleuren/kleurencombinaties:
– roze
– blauw
– mintgroen
– roze met wit en goud

De taart
In de gekozen kleuren en passend bij het thema laat ik voor jullie kindje een mooi taartje maken door Zoet Goed taarten. Heb je speciale wensen voor de taart vraag dan naar de mogelijkheden.

De kleding
In de studio beschik ik over super leuke outfits om uit te kiezen voor 1 jarige. Hoedjes, haarbandjes, jurkjes, , bretels, korte broekjes, petjes een mooie collectie waaruit we een leuke outfit kunnen samenstellen. Je kan deze ter plekke kiezen. 

De studio
Op de dag van de shoot staat er een mooie setting klaar waarvoor de achtergrond, versiering en taart op elkaar zijn afgestemd in de gekozen kleuren of thema

cakesmash fotograaf Walcheren

Investering

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Je kiest bij het reserveren al voor een hieronder staand pakket. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd een bedrag van € 145 aan (dit is inclusief een mooie taart). Pas na de aanbetaling is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Cakesmashshoot. De minimale investering voor een Cakesmashshoot is € 145.

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Cakesmash sessie? Dan is dat geen enkel probleem. Een upgrade naar een hoger pakket is altijd nog mogelijk.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Ook dat is gewoon mogelijk!

PAKKET

Brons

1-2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

2 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief taart

€ 95

PAKKET

Zilver

1-2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

Inclusief taart

 

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

€ 145

PAKKET

Goud

1-2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

15 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief taart

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

5 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

€ 195

PAKKET

Platina

1-2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

20 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief taart

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

10 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

Luxe USB + digitale bestanden van de fotoreportage

€ 245

MEEST GEKOZEN

INBEGREPEN BIJ DE FOTOREPORTAGE

 

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met baby's
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking. 
- Accessoires zoals kleden, achtergronden, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn studio aan huis. Monique Bonnema Fotografie werkt in principe overal in Nederland.

 Bij een locatie op Walcheren wordt er geen km-vergoeding gerekend, daarbuiten geldt een reisvergoeding van € 0,45 per km vanaf postcode 4357EM. Voor een fotoshoot op locatie wordt €49 in rekening gebracht.

€ 60

€ 15

Upgrade 

EXTRA DIGITALE BESTANDEN

€ 60

€ 99

€ 145

1

DIGITAAL BESTAND

5

DIGITAAL BESTAND

10

DIGITAAL BESTAND

20

DIGITAAL BESTAND

2021-04-01_0015.jpg

Monique heeft goede ideeën en tips om de foto's nog mooier te maken, waardoor wij nu hele mooie herinneringen hebben gemaakt als nieuw gezinnetje

Shannon Tienpond 

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

Tijdens de reportage

3 VERSCHILLENDE MINI FOTOSHOOTS IN ÉÉN


Een cakesmash fotoshoot is onder te verdelen in drie fotoshoot. We doorlopen alle drie de mini fotoshoots; de pre-sessie, de cakesmash en de badder sessie.

 

PRE-SMASH

Ik begin eerst met foto's maken van jullie kindje zonder taart, zodat jullie ook gelijk mooie portretfoto's van hem/haar hebben. Het is hierna mogelijk een kledingwissel te doen want nu gaat het echt gebeuren!

CAKESMASH

De taart komt te voorschijn. Eerst maak ik enkele foto’s van het taartje in zijn geheel en dan kan de smash beginnen! Jullie kindje krijgt het taartje om lekker van te smullen en mee te kliederen. Vies worden mag!  Niet alle kindjes gaan direct los met de taart. Gelukkig heb ik als ervaren cakesmash-fotograaf de nodige trucjes achter de hand om jullie kindje te interesseren voor het taartje. Terwijl jullie kindje aan het eten en spelen is met de taart maak ik de foto’s. Ook van de details zoals vieze handjes en voetjes.

SPLASH

Om de fotoshoot af te sluiten (en het gezichtje en plakkerige handjes te poetsen) mag het kindje (t/m 1 jaar) in bad. Ook hier kan ik dan leuke foto’s van maken. Gebruik de foto's als verjaardags uitnodiging  of decoratie voor zijn/haar verjaardag! Of gewoon als herinnering. 

Na de reportage

Ik ga aan de slag om de mooiste foto’s te bewerken en stuur jullie binnen enkele dagen een preview. Na maximaal 3 weken is de complete serie foto’s klaar.

Jullie ontvangen een online foto galerij, waarin jullie thuis in alle rust de foto’s kunnen bekijken en kiezen. De gekozen foto’s ontvangen jullie verwerkt in het mini album en als digitaal bestand in hoge resolutie.
Uiteraard is het ook mogelijk extra bestanden of producten te bestellen (zie upgrade mogelijkheden).

cakesmash reportage
portret fotos 1 jarige
cakesmash foto reportage
cakesmash