- Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot - Fotograaf - Fotografie - familiefotograaf - Familiefotografie - Bruidsfotograaf - Bruiloftfotografie - Fotograaf zeeland - Fotograaf Domburg - Fotograaf Oostkapelle - Fotograaf Westkapelle - Fotograaf Oostkapelle - Fotograaf Vrouwenpolder - Fotograaf Middelburg - Fotograaf Vlissingen - Fotograaf Zoutelande - Fotograaf Goes - Fotograaf Veere - 

_MB_4862.jpg

Familie reportage

YES! WE GAAN TOFFE FAMILIE FOTO'S MAKEN!

 

Hebben jullie iets te vieren? Een jubileum binnen de familie, of één van je geliefden heeft een mijlpaal bereikt, of jullie hebben gewoon een heel mooi gezin? In ieder geval wil je jullie liefde vieren en vatten in een mooie fotoreportage. Boek dan een familie reportage op een prachtige locatie in en rondom Domburg of ergens anders in Zeeland. De fotoshoot is een leuk uitstapje met de hele familie! 

De familie fotoshoot outdoor zijn geschikt in elk seizoen en kan het hele jaar geboekt worden. De keuze kan bijvoorbeeld zijn:

- het strand; supermooi met zonsopkomst en zonsondergang

- het bos, duinen of groenrijk gebied

- prachtige bloemenvelden en korenvelden of bomengaarde (seizoen afhankelijk)

-in een mooie stad

 

Elke locatie is mogelijk!

 

 

 

 

 

We hebben een geweldige fotosessie gehad op het strand van Vrouwenpolder, waarbij Monique zonder schroom in het natte zand ging liggen om de beste foto’s te kunnen maken, die allemaal geweldig zijn geslaagd.

 

Dank je Monique voor de leuke ochtend en prachtige foto’s!

Bas Beerens | Familiereportage

Voordat we op vakantie gingen naar Zeeland besloot ik te zoeken naar een fotograaf in de buurt van onze camping. Ik wilde erg graag een keer een fotoshoot op het strand daar wij zelf op de Veluwe wonen. Ik vond toen Monique en nog een paar fotografen. Maar Monique sprong er echt uit qua uitstraling. Dus gemaild en een heel enthousiaste mail terug gehad. Ik kreeg er bij voorbaat al zin in. En op de dag zelf bleek het een superfijne fotografe te zijn. We hebben er hele mooie foto´s aan overgehouden en dus ook een hele mooie herinnering. Bedankt Monique dat jij tussen je drukke werkzaamheden ook nog tijd vond om ons als gezin te fotograferen.

Lobke Bogerman | Familiereportage

DE GEMAAKTE BEELDEN ZIJN ONBETAALBARE HERINNERINGEN DIE NAARMATE DE TIJD VERSTREKT ALLEEN MAAR MEER WAARD WORDEN.

moment design fotografie.jpg

€ 60

Tarieven

BASIS PRIJS FAMILIE REPORTAGE

Om de datum definitief te reserveren betaal je alvast de opnamekosten. Deze kosten staan voor de tijd, gebruik materiaal, kennis, creativiteit en de service. Dit bedrag is dus exclusief digitale bestanden of aanvullende producten. 


Na je reportage krijg je van mij een link naar een online galerij met bewerkte foto's. Hier kan je kiezen uit een aantal pakketten met bestanden en/of producten. Hieronder zie je de pakketten.

€ 99

Pakketten

KIES EEN BIJPASSEND PAKKET

Na de reportage en oplevering van jullie online galerij met foto's, kunnen jullie een bijpassend pakket kiezen. Afhankelijk van hoeveel digitale bestanden je uiteindelijk wilt afnemen en met hoeveel personen jullie zijn. De prijs van de pakketten betaal je dus nog náást de reportage kosten die je bij reservering hebt voldaan.

2021-05-02_0002.jpg

PAKKET

Brons

Locatie naar keuze

1 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief 1-3 personen

€ 145

NU BOEKEN

PAKKET

Zilver

Locatie naar keuze

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

10 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief 1-5 personen

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

€ 195

NU BOEKEN

PAKKET

Goud

Locatie naar keuze

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

15 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief 1-10 personen

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

5 professionele afdrukken 13x18

€ 295

NU BOEKEN

MEEST GEKOZEN

PAKKET

Platina

Locatie naar keuze

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

25 digitale bestanden op hoge resolutie

Inclusief 1-15 personen

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

10 professionele afdrukken 13x18

€ 395

NU BOEKEN

€ 15

Upgrade

EXTRA DIGITALE BESTANDEN

€ 60

€ 60

€ 99

€ 145

1

DIGITAAL BESTAND

5

DIGITAAL BESTAND

10

DIGITAAL BESTAND

20

DIGITAAL BESTAND

 

Werkwijze

Wanneer je besluit een fotoshoot bij mij te boeken dan stuur ik je zo snel mogelijk alle benodigde informatie per mail. In en rondom Domburg weet ik de mooiste plekjes te vinden! De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Mijn doel is dat jullie een hele leuke tijd hebben, waarin jullie echt centraal staan! Met als resultaat prachtige foto's. Foto's die je in een album kunt stoppen, cadeau kunt geven aan je geliefde of op kunt hangen als jouw eigen stukje kunst in huis.

Tijdens de shoot

We gaan er een leuke shoot van maken. Ik werk tijdens mijn buitenshoots "geposeerd ongeposeerd". Dat betekend eigenlijk dat ik jullie ergens wegzet en dan fotografeer wat er gebeurt. Jullie mogen elkaar veel aanraken lol hebben en knuffelen tijdens de shoot!

Jullie krijgen kleine opdrachtjes en leuke vragen. De kinderen mogen tussendoor lekker rennen en spelen. Op deze manier proberen we de mooiste connecties vast te leggen, datgene wat je over 25 jaar terug wil zien in deze foto's. 

Het kan zijn dat ik jullie ga vragen ergens op te zitten, of zelfs op de grond te gaan zitten. Dit kan ervoor zorgen dat jullie kleren vies worden, lekker wassen daarna dus!

De shoot is inclusief een harmonicaboekje (vanaf pakket Zilver). Het aantal digitale bestanden staat bij  de pakketten weergegeven. En kunnen eventueel ook nog extra bij besteld worden.

2021-05-02_0004.jpg

Yes! Ik wil graag een datum reserveren!

Krijg geen spijt en boek op tijd! Ik ben vaak ver vooruit vol geboekt en zou het ontzettend vervelend vinden als ik geen mooie foto's voor jullie zou kunnen maken omdat we er niet op tijd bij zijn. Dus wacht niet te lang.

familieshoot strand kopie.jpg

Extra Info

Kinderen hebben een korte concentratie. Houdt er rekening mee dat de shoot met kleinere kinderen ongeveer 30 a 60 minuten duurt.

 

Het voor de foto's het mooiste is om de shoot in te plannen net ná zonsopgang of net voor zonsondergang. 

 

Kleding met neutrale zachte kleuren het mooiste zijn voor het resultaat.

 

Probeer drukke prints en teksten op kleding te vermijden

 

Wees je ervan bewust dat je ook vies kan worden buiten.

HEEL LIEF, ONWIJS GEDULDIG MET KINDEREN, LEUKE INTERACTIE MET JE KLANTEN, HET VOELT HEEL SNEL VERTROUWD AAN. JE TRUCJE OM ONS ZOONTJE AAN HET LACHTEN TE KRIJGEN MET DE LEGOPOPPETJES OP JE CAMERA WERKTE NOG STEEDS ALS WE ZELF FOTO'S MAKEN! EN ZELFS MIJN MAN VOND HET NIET ONGEMAKKELIJK. WE HADDEN JE OOK ECHT GRAAG ALS GEBOORTEFOTOGRAAF GEHAD, MAAR DAT LIEP ALLMAAL WAT ANDERS. 

Lonneke van Veen | Gezins reportage

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

2020-05-20_0001.jpg
2020-05-20_0001.jpg

LAAT MIJ JE HELPEN OM DE MOOISTE MOMENTEN EN CONNECTIES VAN JOUW FAMILIE TE BEWAREN VOOR LATER. 

mochup magazine familie1.jpg

Download het gratis familie reportage magazine. Volop met inspiratie over een familie reportage bij Monique Bonnema Fotografie. Met onder andere kledingtips, werkwijze en tarieven.