Welkom

Welkom op de website van Monique Bonnema Fotografie! Wat leuk dat je hier terecht bent gekomen en bedankt voor je interesse in mijn fotografie. 

 

Monique Bonnema Fotografie is gespecialiseerd in Bruiloft, Newborn & Portret fotografie. Met mijn fotografie wil ik een verhaal vertellen. Mensen vastleggen zoals ze écht zijn, zonder al te veel te regisseren. Mijn werk kenmerkt zich door creativiteit,  humor, een spontane aanpak, heel geduldig en hoge service. Alles voor het perfecte eindresultaat en een mooi "tastbaar" fotoproduct! Kijk lekker rond op mijn website. Heb je vragen? Dan ben ik er voor je telefonisch of via de mail!  

 

 

 

CAKESMASH

voor welke fotoshoots kun je bij mij terecht?

Tastbaar product

Laat je foto's niet alleen op je telefoon of computer staan

 

Graag wil ik jullie een geweldige sessie bezorgen waar jullie met veel plezier aan terug denken. Het eind doel van deze sessie is een mooi tastbaar product waar jullie voor altijd van kunnen genieten. Prachtige afdrukken en fotoproducten van de beste kwaliteit.

Heb jij dat ook?! Dat je zo ongelofelijk blij kan worden wanneer je foto's van je kind(eren)

of het hele gezin laat afdrukken in een album of op een mooi fotoproduct! Ik wel! Dat is altijd het

mooiste cadeau wat ik mijzelf kan geven! Samen met je kinderen door een foto album bladeren, is ZO LEUK!

De foto's die je nu maakt worden later één van de meest waardevolle dingen die je kan bezitten. Laat mij jou helpen deze bijzondere momenten te verzamelen en laat ze afdrukken op een mooi foto product, zodat je er iedere dag van kan genieten!

Digitaal & fotoproducten

babyfotograaf
 
IMG_8672.png

PROFESSIONEEl, CREATIEF & ENTHOUSIAST

Wie ben ik?

2021-03-04_0001.jpg

Hoi! Ik ben Monique Bonnema 

 

Moeder, FOTOGRAAF, Friezin, Professioneel,VEILIG, vertrouwd, ENTHOUSIAST, Positief, ervaren, service, KLANTVRIENDELIJK, gezellig, CREATIEF, gedetailleerd, KWALITEIT, communicatief en laagdrempelig.

 

Deze woorden geven in een notendop een goed beeld van wie ik ben!  

 

Als fotograaf vind ik het super tof om mooie herinneringen te kunnen maken voor jullie! De tijd vliegt aan ons voorbij. Voordat we het in de gaten hebben is er weer een jaar voorbij. De tijd stil zetten kunnen we niet, maar met foto's kunnen we de tijd wel langer vasthouden. Fotografie is voor mij een manier om momenten opnieuw te beleven, hetzelfde gevoel van "toen" dat bijzondere moment weer terug halen. Dat is toch onbetaalbaar? 

Samen met mijn zoon Daan van 10 jaar, woon ik in de mooie badplaats Domburg. Wij zijn beide dol op dieren!! Zelf  hebben we 2 poezen en een konijn. Wanneer ik fotografeer ben ik de beste versie van mijzelf en kan ik al mijn creativiteit lekker kwijt. Ik ben al mijn hele leven creatief geweest, als ik daarzo op terug kijk. Als kind hield ik al van tekenen, schilderen, knutselen, kleien en ga zo maar door. Ik heb zelfs een aantal jaren in mijn eigen atelier beelden en schilderijen verkocht aan retailers.

Ik ben opgegroeid in Friesland en heb daar de studie Small business/ Retail management gevolgd en afgerond. Via deze studie heb ik een half jaar in de krottenwijken in Zuid Afrika gewerkt. Deze periode wou in goed vastleggen en ik kocht mijn eerste spiegel reflex camera. 

In mijn huwelijks- en familiereportages hou ik van spontaniteit, met aandacht voor "echte" emotie!  
 

Gratis informatie brochure

  • Facebook
  • Instagram

Vraag vrijblijvend informatie aan!

IK VIND HET FIJN OM LAAGDREMPELIG BEREIKBAAR TE ZIJN! BLIJF NIET ZITTEN MET VRAGEN, MAAR STEL ZE!

Monique Bonnema Fotografie

JW Schuurmanstraat 96 C

4357 EM Domburg

06-41657051

monique@moniquebonnemafotografie.nl

De mooiste herinneringen 

♥ VOOR NU EN VOOR LATER ♥

Let's meet!

©2021 Copyright Monique Bonnema Fotografie | Alle beelden op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd