Leuk dat je hier bent!

Mijn naam is Monique Bonnema.
Professioneel fotografe sinds 2016 in Zeeland en omstreken.
Mijn fotografie richt zich op mensen.
Als lifestyle fotograaf richt ik me op het portretteren van mensen, jong en oud, op een ongedwongen manier.

2021-03-04_0001.jpg
2021-05-02_0002.jpg

Heb jij je telefoon ook vol staan met leuke foto's?

MAAR JE STAAT ZELF NERGENS OP EN JE HEBT NIETS AFGEDRUKT?

Herken je dat ook? Je hebt een goed voornemen om ieder jaar een mooi fotoboek van je opgroeiende kinderen te maken, of om foto's af te drukken. Maar je komt er gewoon nooit aan toe om alle foto's uit te zoeken, je moet nog steeds dat vakantieboek afmaken, je foto's laten afdrukken en er hangt ook nog steeds niet iets moois aan de muur. Maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen!

Je mist gewoon die ene mooie foto van je complete gezin, waar je helemaal verliefd op bent.

Ik kan je helpen!

 
IMG_8672.png

Wie ben ik?

PROFESSIONEEl, CREATIEF & ENTHOUSIAST


Hoi! Ik ben Monique Bonnema 
 
Moeder, FOTOGRAAF, Friezin, Professioneel, VEILIG, vertrouwd, ENTHOUSIAST, positief, ervaren, service gericht, KLANTVRIENDELIJK, gezellig, CREATIEF, gedetailleerd, KWALITEIT, communicatief en laagdrempelig.
 
Deze woorden geven in een notendop een goed beeld van wie ik ben!  
 
Als fotograaf vind ik het super tof om mooie herinneringen te kunnen maken voor jullie! Voordat we het in de gaten hebben is er weer een jaar voorbij. De tijd stil zetten kunnen we niet, maar met foto's kunnen we de tijd wel langer vasthouden. Fotografie is voor mij een manier om momenten opnieuw te beleven, hetzelfde gevoel van "toen" dat bijzondere moment weer terug halen. Dat is toch onbetaalbaar!? 

14 jaar lang heb ik samen met mijn zoon Daan, inmiddels 12 jaar in de mooie badplaats Domburg gewoond. Tot dat ik toevallig (alsof het zo had moeten zijn) de liefde van mijn leven ben tegen gekomen in mijn geboorteplaats Leeuwarden. Je voelt hem al aankomen, inmiddels heb ik het mooie Zeeland ingeruild om te gaan samenwonen in het mooie Friesland, Leeuwarden. Weer terug naar mijn roots, familie en vrienden.

Mijn zoon gaat nog 1x in de 2 weken een weekend naar zijn vader in Domburg, waardoor ik ook nog de mogelijkheid heb om in de weekenden (oneven weekenden) in Zeeland te fotograferen. Hier ben ik enorm blij om, mijn passie voor fotografie is hier begonnen. Zo kan ik me nog regelmatig in de mooie natuur, het strand, de duinen en het bos bevinden voor het maken van familiefoto's.
 
Wanneer ik fotografeer ben ik de beste versie van mijzelf en kan ik al mijn creativiteit lekker kwijt. Mijn hele leven ben ik al creatief geweest. Als kind hield ik al van tekenen, schilderen, knutselen, kleien en ga zo maar door. Ik heb zelfs een aantal jaren in mijn eigen atelier beelden en schilderijen verkocht aan retailers.

In de familiesessies hou ik van spontaniteit, met aandacht voor "echte" emotie!  
 

moment design fotografie.jpg

De mooiste herinneringen