WEDDING 

 

 

Gefeliciteerd! Jullie gaan binnenkort trouwen!

De zoektocht naar alles voor de perfecte bruiloft is begonnen en daar hoort natuurlijk een bruidsfotograaf bij die jullie wensen begrijpt en álle mooie momenten van jullie trouwdag kan vastleggen in prachtige beelden zodat jullie daar nog heel lang van kunnen nagenieten!

Bruidsfotografie is echt mijn passie! Met zoveel plezier leg ik jullie liefde, families en alles om jullie heen vast. Niet zo maar foto's, maar foto's met dierbare herinneringen voor nu en later! Ik denk da over elke foto om jullie verhaal te laten leven, beleven en herleven.

 

Nadat een bruidspaar contact met mij heeft opgenomen en ik op de trouwdatum beschikbaar ben, maak ik altijd een afspraak om kennis te maken. Ik vind het erg belangrijk dat jullie mij leren kennen en zo ook een beter beeld van mij hebben. De fotograaf is er een groot deel van de dag bij dus is het belangrijk dat hij/zij als persoon bij jullie past en er een klik is. 

Deel met mij jullie grote dag! Vertel al jullie plannen en ik zal mijn verhaal doen en kijken wat ik voor jullie kan betekenen.

 

 

 

 

Meer uur fotografie op jullie bruiloft, dat kan! Een extra uur fotografie kost € 100,- inclusief nabewerking. Het allerliefste leg ik het verhaal van jullie dag volledig vast: van de spanning ’s ochtends bij het aankleden tot het helemaal losgaan op het feest als de openingsdans eenmaal is geweest. Zodat jullie straks als je de reportage bekijkt weer helemaal worden meegenomen in de roes en de emoties van de dag, van het ene moment in het andere.  Meestal ben ik zo’n 10 tot 12 uur aanwezig op een bruiloft. Iedere bruiloft is anders, daarom ga ik graag met jullie rond de tafel om een pakket samen te stellen wat perfect bij jullie dag en wensen past. Het bruidsalbum is ook uit te breiden in formaat en/of aantal pagina’s; ik laat jullie graag de mogelijkheden zien tijdens het kennismakingsgesprek. 

Inclusief de pakketten:

• Gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek
• Preview van de mooiste foto’s 
• Highlight Slideshow
• Online private gallery om te delen met familie en vrienden
• Reiskosten binnen de Benelux
• BTW

 

Klik hier voor het maken van een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Op alle reportages zijn de ALGEMENE VOORWAARDEN van toepassing. 

PRIVACYVERKLARING

© 2020 Monique Bonnema Fotografie |  kvk 66393272 | BTW NL001391064B93