Newborn reportage - Newborn fotograaf - Newbornshoot - Newborn - Newbornfotografie - Babyshoot  - Babyfotograaf - Sitter - Sittersessie - Kinderen - Kinderfotografie - Baby - Babyfotografie - Foto - Fotoshoot Zeeland - Fotograaf Zeeland - Fotografie - Domburg - Oostkapelle - Westkapelle - Aagtekerke - Koudekerke - Middelburg - Vlissingen - Goes - Zoutelande - Meliskerke - Vrouwenpolder - Biggekerke - Heinkenszand - Oostsouburg - Veere - Kamperland - Serooskerke - Arnemuiden - Nieuwdorp - Borselle - Wissenkerke - Zierikzee - De Banjaard - Zanddijk - Ritthem - Sint Laurens - Buttinge - Breezand - Gapinge - Poppekerke - Kleverskerke

2020-01-21_0017.jpg

 

LET ME LOVE YOU A LITTLE MORE BEFORE YOU'RE NOT LITTLE ANYMORE

 

 

Newborn

Die eerste weken samen met je baby zijn speciaal en onvergetelijk. . De tijd dat een baby klein is gaat zo snel voorbij! Laat deze bijzondere tijd vastleggen door middel van een newbornshoot. En hierdoor kunnen jullie nog jarenlang nagenieten van deze bijzondere periode!

Een newbornshoot wordt gepland binnen 3 weken na de geboorte van jullie kleintje, in deze periode slaapt jullie newborn nog veel en kan daardoor makkelijk in diverse houdingen worden gelegd. Tijdens de fotosessie werk ik met diverse settings en kleuren. Ik gebruik vooral pastel tinten en natuurlijke tinten. 

Foto’s met ouders en broertjes/zusjes behoren tot de mogelijkheid. Reserveer zo snel mogelijk jullie plekje Dan zijn jullie in ieder geval verzekerd van een plaats. Ik houd dan rond de uitgerekende datum plaats vrij in mijn agenda voor jullie newborn.

 

Na de geboorte van de baby plannen we samen een moment voor de sessie in. Deze vindt bij voorkeur plaats tussen de 12 en 15 dagen na de geboorte van jullie kindje. Wanneer jullie kindje eerder wordt geboren, kan hiervan worden afgeweken. 

 

 

Voor de reportage

Wil je een reportage van je pasgeboren baby, bel of mail dan al tijdens de zwangerschap om een afspraak te maken.

Als de baby eenmaal geboren is, komen jullie binnen 3 weken na de geboorte bij mij in de studio langs om van jullie kleintje foto's te laten maken. 

Vooraf bespreken we samen wat jullie voorkeur is qua kleur, materiaal en poses.

Voor de fotoreportage kiezen jullie hieronder een pakket na voorkeur.

fotograaf Domburg

Investering

INVESTEER IN EEN MOOIE HERINNERING VOOR LATER 

Je kiest bij het reserveren al voor welk pakket je wil gaan. Je betaalt ná het plaatsen van de reservering altijd een bedrag van € 195 aan. Pas na de aanbetaling is de reservering en het plekje in de agenda definitief. Het restant van de investering betaal je ná de Newbornshoot. De minimale investering voor een Newbornshoot is € 195.

Wil je toch liever een upgrade van je pakket na de Newborn fotoshoot? Dan is dat geen enkel probleem. Een upgrade naar een hoger pakket is altijd nog mogelijk.

Wil je nog á la carte fotoproducten bestellen náást je gekozen pakket? Ook dat is gewoon mogelijk!

PAKKET

Brons

1 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

2 digitale bestanden op hoge resolutie

€ 195

NU BOEKEN

PAKKET

Zilver

1 - 1,5 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

5 digitale bestanden op hoge resolutie van je favoriete beelden

 

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

€ 245

NU BOEKEN

PAKKET

Goud

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

10 digitale bestanden op hoge resolutie

Setting met ouders & gezin + apart met Newborn

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

5 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

€ 295

NU BOEKEN

PAKKET

Platina

1,5 - 2 uur fotografie

Online privé galerij met alle gemaakte foto's

20 digitale bestanden op hoge resolutie

Setting met ouders & gezin + apart met Newborn

Inclusief mini-album met 8 foto's t.w.v.€49

10 professionele afdrukken 13x18 van jou favoriete beelden

Luxe USB + digitale bestanden van de fotoreportage

€ 395

NU BOEKEN

MEEST GEKOZEN

INBEGREPEN BIJ DE FOTOREPORTAGE

 

- Online galerie met minimaal 15 foto's om uit te kiezen
- Mijn ervaring en vakkennis met newborn baby's
- Mijn tijd die ik bezig ben tijdens de fotoreportage en tijdens de nabewerking. 
- Accessoires zoals kleden, achtergronden, wraps, haarbandjes, leuke kleertjes en mutsjes etc.

 

Deze prijzen gelden voor een fotoshoot in mijn studio aan huis. Monique Bonnema Fotografie werkt in principe overal in Nederland.

 Bij een locatie op Walcheren wordt er geen km-vergoeding gerekend, daarbuiten geldt een reisvergoeding van € 0,45 per km vanaf postcode 4357EM. Voor een fotoshoot op locatie wordt €49 in rekening gebracht.

€ 60

Upgrade 

EXTRA DIGITALE BESTANDEN

€ 15

€ 60

€ 99

€ 145

1

DIGITAAL BESTAND

5

DIGITAAL BESTAND

10

DIGITAAL BESTAND

20

DIGITAAL BESTAND

newborn fotograaf domburg.jpg

Tijdens de reportage

Jullie kindje bepaalt hoe de reportage verloopt. We letten goed op de signalen die jullie baby ons geeft om de reportage zo comfortabel en soepel mogelijk te laten verlopen. Heeft jullie baby honger? Dan gaan we voeden. Vind hij of zij een pose niet fijn? Dan doen we die niet. De shoot vind plaats bij jullie thuis en duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur. Deze tijd is nodig om in alle rust mooie foto's te kunnen maken.

  • We doen geen risicovolle poses 

  • Er zijn altijd ogen gericht op de baby

  • Er is altijd iemand binnen armlengte afstand van de baby

  • We zorgen voor een comfortabele omgevingstemperatuur

  • Er zijn altijd "3 punten van contact" als we met ouders poseren.

  • Er is een veilige werkomgeving

  • Hygiënische materialen en werkwijze

2021-02-17_0001.jpg
2021-02-17_0002.jpg
Newborn fotograaf Vlissingen
newborn fotograaf

Na de reportage

TASTBAAR PRODUCT

Na de reportage ontvangen jullie van mij binnen een aantal dagen een sneak  preview van jullie fotoshoot en een uitnodiging voor een bestel sessie.  

Ik ga in de tussentijd aan de slag met de bewerking van de foto's. Afhankelijk van met name de huid van jouw kindje, is dat soms enorm veel werk. Ik haal huidschilfertjes, vlekjes, en baby-acne éen voor éen weg totdat je een mooi en nog steeds natuurlijk beeld van jouw kindje overhoudt.

Daarom duurt het afleveren van de foto’s soms best even; per foto is het vaak tussen 15 en 25 minuten werk. Met een gemiddelde van ca 20 geselecteerde foto’s per fotoshoot, levert dit toch al snel behoorlijk wat uurtjes werk op.

foto bewerking Newborn

Een echte professional! Je weet wat je aan het doen bent, super met kinderen en pasgeboren baby's heel knap hoe jij iedereen op zijn of haar gemak stelt. Je voelt je niet ongemakkelijk bij jou en je straalt ook rust uit, je neemt de tijd en doet alles voor DIE perfecte foto te krijgen! 

Samantha de Munck | Newborn reportage

Lees meer reviews via Google. Of misschien wil je zelf graag een ervaring delen? Ik waardeer het enorm! En als bedankje ontvang je een leuk cadeautje van jou fotoshoot via de post!

Albums

PRACHTIGE ALBUMS VAN DE BESTE KWALITEIT

De reportage is klaar en jullie ontvangen de link naar jullie online galerij, Jeeeh! Nu kunnen jullie aan de slag met het selecteren van de foto's die jullie graag in het album terug zien. Dit gaat heel eenvoudig door op het hartje onder de foto te klikken. Ik heb jullie favorieten nu ontvangen en kan aan de slag met het maken van jullie album. De opzet van het album ontvangen jullie digitaal en jullie kunnen hier doorheen bladeren. Jullie kunnen nu het album goedkeuren of aanpassingen aan mij doorgeven. Is het album helemaal naar wens, dan is het wachten begonnen.

MB__9888.png

TASTBAAR

Eerlijk!? Hoeveel foto’s staan er op je telefoon of computer waar je nooit meer naar om kijkt?

Bij mij in ieder geval heel veel. Privé foto’s kijk ik nooit op de computer terug. Heel soms, wanneer ik iets op social media wil plaatsen. Foto’s op mijn telefoon iets vaker, maar ook die verdwijnen snel naar de vergetenheid naarmate ze verder onderin de rij komen te staan.

Dat terwijl ik regelmatig de foto albums doorblader die ik in de kast heb liggen en de foto’s bekijk die ik aan de muur heb hangen.

SAMEN FOTO'S KIJKEN

JE ZIET MEER DETAILS

Vaak wordt er op een computer even snel snel foto’s gekeken. Op de telefoon gaat het kijken nog veel sneller en is het beeld nog veel kleiner ook. Doordat er veel meer tijd genomen wordt om een fotoalbum door te bladeren, zie je ook veel meer details terug.

 

EMOTIES

Hoe meer tijd er verstrijkt, hoe belangrijker een album wordt… Tijdmachines bestaan niet, maar fotoalbums geven je wel een kijkje terug in de tijd. Fotoalbums laten simpele dingen zien: zoals de mode uit die tijd, of de plaatsen waar je bent geweest, maar ook de mensen met wie je om ging, die belangrijk voor je zijn of waren en de emoties die je op dat moment ervaarde.

 

HERINNERINGEN

Vervagen. Fotoalbums helpen om beeld te geven aan herinneringen.

Wanneer foto’s en fotoalbums nog belangrijker worden is wanneer een dierbaar persoon weg valt. Je wilt het niet en wenst het niemand toe, maar het gebeurd. Hoe fijn is het dan om herinneringen te kunnen ophalen van die persoon door “even” de foto’s erbij te pakken.

 

RISICO

Nog steeds wordt vaak vergeten om een goede back-up van computers te maken. Of dingen blijven alleen op een telefoon staan en dan gebeurd er ineens iets waardoor je alles kwijt bent.

Heb je mij geboekt? Geen stress, grote kans dat ik je foto’s nog heb. Maar al het andere ben je kwijt.

Een fotoalbum raak je veel minder snel kwijt. Tuurlijk, er is altijd een risico op brand. Hoewel ik geen feitelijk bewijs heb, durf ik wel te stellen dat er meer foto’s verloren gaan door computercrashes dan fotoalbums door brand.

VOLGENDE GENERATIE

Ik heb het al eerder genoemd, maar persoonlijk vind ik dat dit een eigen kop verdiend. Fotoalbums geven de komende generaties een kijkje in jou leven. Ik vind het geweldig om de foto’s van mijn opa en oma uit hun jeugd te zien. 

Wist je dat: Ik altijd albums laat zien tijdens kennismakingsgesprekken? Zo heb je meteen een idee van wat je kunt verwachten. Nieuwsgierig naar de demoalbums? Kom gerust langs!

Waarom een album?

Generaties lang plezier!

2020-01-21_0015.jpg

Hoe worden de albums gemaakt?

Monique Bonnema Fotografie werkt met een Griekse album leverancier. Hier maken ze de mooiste handgemaakte albums van zeer hoge kwaliteit. Houdt na bestelling rekening met een levertijd van ongeveer 4 tot 6 weken. Dit lijkt erg lang, zeker wanneer je zo nieuwsgierig bent naar het resultaat. Maar het is het wachten echt waard!

Zie hieronder in het filmpje hoe de albums in Griekenland worden gemaakt.

2020-06-03_0001
press to zoom
2020-01-21_0017
press to zoom
2020-02-27_0006
press to zoom
1/1
newborn reportage
press to zoom
2020-01-21_0021
press to zoom
Newborn fotograaf Zeeland
press to zoom
1/1
newborn fotografie
press to zoom
newborn
press to zoom
newborn reportage zeeland
press to zoom
1/1
MB__9985-bewerkt
press to zoom
Monique Bonnema Fotografie-14
press to zoom
newbornphotographer
press to zoom
1/1
newborn fotografie
press to zoom
babyshooting
press to zoom
newbornfotoshoot
press to zoom
1/1