AFTER WEDDINGSHOOT SCHEVENINGEN

Bijgewerkt op: 5 apr. 2021Vorig jaar heb het gezin van Harold op de foto gezet op het strand in Domburg. Harold woont in Zwitserland en was hier op vakantie met zijn gezin. Dit jaar benaderde hij mij weer voor een foto reportage, alleen nu niet voor zich zelf. Hij wou een reportage cadeau doen aan vrienden die gingen trouwen in Duitsland op zaterdag 25 mei 2019. Het was dus niet zomaar een reportage, maar een toffe after weddingshoot! En ook nog eens op een super toffe plek in Scheveningen.Op vrijdag 31 mei zou het bruidspaar Stephan & Anna (6 dagen na hun bruiloft) tijdens hun huwelijksreis verblijven in het Carlton beach hotel in Scheveningen. Anna kwam al sinds haar jeugd ieder jaar met haar familie naar Scheveningen en heeft daardoor een emotionele band met deze mooie plek.
Om half 9 in de avond had ik met hun afgesproken bij de receptie in het hotel. Ik had het bruidspaar nog nooit ontmoet, maar toen ze de lift uitkwamen werd ik meteen begroet met een dikke knuffel en een dosis enthousiastme! Ze hadden er zo'n zin in en niks was te gek. De jurk mocht vies worden, want deze ging toch nooit meer aan. Ook had Anna haar bruidsboeketje mee genomen, welke ze van plan was na de shoot in de zee te gooien.Het weer was perfect geen zuchtje wind en de temperatuur was ook goed te doen. Gelukkig maar, want voor de mooiste plaatjes lig ik altijd in het water. Waardoor mijn broek doorweekt was en onder het zand zat en ik had geen extra kleding meegenomen, niet erg handig natuurlijk. Anna eiste van mij dat ik mee naar de hotel kamer ging voor droge kleren van haar. Ik heb nog geprobeerd er onderuit te komen, maar dat is mij niet gelukt. Op de hotel kamer hield ze een broek omhoog, ze vroeg; deze zal je wel passen toch? Ik keek erna en zei; huh dat is een zwangerschapsbroek! Ze zei; ja dat klopt ik ben zwanger, maar deze broek past mij niet.


Je raad het dus al, ik ben in een zwangerschapsbroek terug naar huis gereden…..Wat een toffe shoot was dit! Op de terugweg naar huis kreeg ik nog lieve berichtjes van Anna, dat ze het zo leuk hadden gevonden. En ze hadden ook al contact gehad met Harold in Zwitserland. Harold bedankte mij namens het bruidspaar en bood mij aan om een keer op vakantie te komen naar Zwitserland. Hij heeft een huisje in zijn tuin staan, die hij als B&B verhuurd. Dus wie weet ben ik nog een keer in Zwitserland te vinden!
213 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven