FAMILIE REPORTAGE | KASTEEL WESTHOVE

Bijgewerkt op: 5 apr. 2021De afgelopen jaren heb ik heel wat families voor mijn lens gehad. Veel van deze families waren gezamenlijk een weekje op vakantie in Zeeland en besloten een fotoshoot te boeken als blijvende herinnering. Vaak ook als cadeau voor een jarige opa of oma, wat ook vaak de aanleiding is voor een gezamenlijke vakantie.


Het leuke van een foto reportage bij Kasteel Westhove is dat je een grote verscheidenheid aan foto's krijgt. Zo heb je er een mooi bos, een mooi stenen bruggetje, duinen, strand & strandpalen. Allemaal op ongeveer 10 minuten afstand lopen.Op de foto's kan je zin hoeveel lol we hebben gehad tijdens deze fotoshoot. Deze familie vertelde mij dat ze al veel vaker in Domburg op vakantie waren geweest. Waardoor ze ook al wat mensen hadden leren kennen die in Domburg werken in horeca bedrijven en in een vakantie park. Zo kwamen we erachter dat ze mijn buurman kenden! Hoe grappig, ik heb mijn buurman de groetjes van ze gedaan ;)De meeste mensen die mij al een tijdje volgen weten dat ik na een fotoshoot op het strand nooit met droge kleding thuis kom. En dit is dus de reden waarom (zie foto hierboven). Als ik zo'n mooie water spiegel zie op het strand dan word ik helemaal blij! Ik vraag de familie om in de water spiegel te gaan staan wanneer de golf net is geweest. Maar bij de foto hierboven kwam de tweede golf iets sneller dan verwacht.....hahah. Mijn families komen dus ook niet altijd met droge kleding thuis! Alles voor het perfecte plaatje....
34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven