Loveshoot Yerseke Moer | tussen de schapenpoep

Begin juni gaan Jim & Brenda trouwen. Ze hebben het PLATINA bruiloft pakket gekozen, waarbij een loveshoot zit inbegrepen. Zo kan het bruidspaar alvast aan mij en het fotograferen wennen en dit komt weer ten goede voor de foto's op de bruiloft zelf. Als locatie voor de loveshoot hadden Jim & Brenda gekozen voor het natuurgebied de Moer, dit is een veenweidegebied op Zuid-Beveland, tussen Yerseke, Wemeldinge en Kapelle.


We hebben ontzettend gelachen en het onzettend getroffen met het weer. We zijn over hekjes geklommen met schrikdraad, om op de foto te gaan tussen de schapen en hun hele schattige lammetjes (totdat we zagen hoe ze bij hun moeder drinken). Dit was ook weer een ervaring rijker, want schapen op de foto krijgen is bijna een onmogelijke taak. Het is idee was leuk, maar niet gelukt. Schapen lopen juist bij je vandaan, de volgende keer misschien tussen de koeien proberen :) Het was alleen een beetje jammer van Brenda haar nieuwe, grove profielzool schoenen, waar alle schapenpoep heerlijk tussen was gaan zitten. Oeps! Maar met een stokje hebben we het er een beetje tussen weg weten te pulken.
Een loveshoot kan ook geboekt worden als je niet gaat trouwen! Het is een koppelshoot waarin jullie liefde voor elkaar wordt vastgelegd. Geniet! En ik vang de momenten!
50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven