NEWBORN LIFESTYLE REPORTAGE FABIAN

Bijgewerkt op: 5 apr. 2021


Op 28 oktober heb ik de geboorte van Fabian mogen fotograferen! En vandaag op vrijdag 14 december mocht ik de Newborn lifestyle reportage komen maken. Super leuk om beide reportages te mogen doen! 

Wanneer ik bij familie Rockx aankom in Roosendaal, ligt Fabian lekker in de box bij het raam. Hij is al flink gegroeid! Wat is hij mooi en tevreden!


Ook ontmoet ik zijn grote zus Elena weer, ze zat lekker met haar koeien boerderij te spelen. We gaan meteen beginnen en maken wat foto’s in de woonkamer. Daarna gaan we boven in de slaapkamer mooie foto’s maken, omdat daar het ligt er mooi is.
De gezins foto was een leuke uitdaging, Elena had niet zo’n zin om op de foto te gaan. Begrijp ik helemaal, wanneer je 2 bent wil je natuurlijk alleen maar spelen. En dat hebben we dan ook gedaan! Wat je niet terug ziet op de foto’s is dat ik tussen iedere foto door, iedere keer even een bal ging overgooien met Elena.


Dit werkte goed, ze had de grootste lol! En als papa dan ook nog met je gaat stoeien dan schatter je het helemaal uit.


Fabian vindt alles wel prima, ondanks de drukte valt hij gewoon in slaap.We gaan even naar beneden gezellig wat drinken met zijn allen. Ondertussen krijg ik nog het mooie trouwalbum te zien van Maarten & Annemiek. Waarin een mooie fotoshoot staat van hun beide met een koe in het bos! Fantastisch!
Na de koffie gaat Fabian lekker in bad en maken we nog wat mooie foto's bij het raam. Daarna gaat Fabian lekker naar zijn bedje. Wat is het een heerlijk gezin is dit!


Familie Rockx ik wil jullie bedanken dat ik bij al deze bijzondere momenten in jullie leven aanwezig mocht zijn! En ik wens jullie heel veel geluk samen toe! 

55 weergaven0 opmerkingen