Pre-wedding shoot bij Fort Rammekes

Fort Rammekes (het oudste zeefort van West-Europa!) in Ritthem is een toffe fotoshoot locatie op Walcheren. In en om het Fort heen zijn allemaal mooie plekjes te vinden, met de mooie muren, trappetjes en binnen ruimtes hangt er een mooie sfeer wat je in de foto's terug ziet.


Rudy & Petra hadden in eerste instantie gekozen voor De Kazematten in Vlissingen, maar dat kon niet doorgaan wegens plotselinge sluiting wegens slechte staat van de muren.


We hadden afgesproken bij Fort Rammekes, eenmaal aangekomen bleken Rudy en Petra al binnen te zijn. Ik zag twee heren bij de deur, die blijkbaar toegangskaartjes verkochten om naar binnen te kunnen. Oeps! Slechte voorbereiding ik had geen geld bij me, alleen een paar muntstukken in mijn jaszak, dit was bij elkaar alleen nog geen €6 :( U kunt ook pinnen hoor, zei één van de heren. Maar ook mijn portemonnee had ik niet bij mij en lag nog in de auto. Eén van de heren deed zijn zonnebril omhoog en zei; ow, maar nu zie ik het, jij bent het Monique! Zo grappig! Kom je daar iemand tegen, die je via via kent van verjaardag visite en heel lang al niet gezien hebt.


Ik mocht verder lopen, ze zeiden het toekomstige bruidspaar is al binnen. Achteraf hadden Rudy & Petra mijn entree kaartje al betaald haha.


Na even zoeken had ik Rudy en Petra gevonden boven op het fort, we konden beginnen!
Een pre-wedding shoot of love shoot is een fotoshoot vóór jullie bruiloft. Het is een romantische manier om de verlovingstijd vast te leggen. Jij en je partner worden op een bijzondere locatie na eigen keuze gefotografeerd, bijvoorbeeld op het strand, bos of in een stad.


Door een loveshoot kunnen jullie wennen aan mij als fotograaf en aan het op de foto gaan, wat zeker te goede komt aan de bruiloft reportage. Zo kunnen jullie alvast ervaren hoe het in zijn werk zal gaan op de bruiloft zelf.


De foto's van de pre-wedding shoot kunnen ook gebruikt worden voor de uitnodigingen.


Een loveshoot zit bij pakket "Platina" inbegrepen, maar kan ook los geboekt worden. Wil je ook een loveshoot? Klik op onderstaande knop en misschien tot snel!
420 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven