Veel gestelde vragen 

MISSCHIEN STAAT JE VRAAG ERTUSSEN!

 

Hieronder heb ik een opsomming gemaakt van de meest gestelde vragen voorafgaand aan de fotoshoots die ik aanbied. Misschien heeft iemand anders eerder dezelfde vraag gesteld en vind je het antwoord op jouw vraag hieronder terug. Het kan ook fijn zijn om er gewoon even lekker doorheen te scrollen om nog meer te weten te komen.

Scroll lekker naar beneden om de "meest gestelde vragen" te lezen. Of klik hieronder gelijk door naar een van de menuutjes waar je meer over wilt weten:

 

Algemeen

HOE KAN IK EEN FOTOSHOOT RESERVEREN?

Je kan een fotoshoot reserveren door het contactformulier op de website in te vullen. Je komt hem op veel plekken tegen, maar je kan ook HIER klikken. Na het invullen van het formulier neem ik via de mail contact met je op.

 

Als er nog plek is in de agenda zal ik de reservering bevestigen via de mail waarbij je ook een factuur van de fotoreportage ontvangt. De reservering is definitief als de betaling gedaan is. 

WANNEER MOET IK KIEZEN WELK PAKKET IK WIL?

Als je een fotoshoot gereserveerd heb, dan heb je de opnamekosten van de shoot al betaald. Het is mogelijk om NA de shoot nog een keuze te maken uit een aantal digitale pakketten.

 

Omdat het fijn is om éérst de foto's te zien waar je uit kan kiezen, maak je de keuze voor een digitaal pakket pas na de reportage als de foto's klaar zijn. Het is niet verplicht om een digitaal pakket te kopen na de shoot, je kiest zelf wat je nog aan zou willen schaffen.

WAAR BEN JIJ ACTIEF ALS FOTOGRAAF?

Mijn werkomgeving is Domburg/ Zeeland. 

 

WAT GEBEURT ER BIJ ZIEKTE EN/OF SLECHT WEER?

In beide gevallen gaan we de shoot opnieuw plannen.

ZITTEN ER OOK DIGITALE BESTANDEN BIJ MIJN FOTOSHOOT INBEGREPEN?

Afhankelijk van welk pakket je kiest kun je zien hoeveel digitale bestanden er zijn inbegrepen.

HOE ZIT HET NU PRECIES MET DE PRIJZEN EN PAKKETTEN?

Waarschijnlijk ga je in totaal 2x een betaling doen. Namelijk bij het reserveren voor de opnamekosten en ná de shoot als je het pakket gaat kiezen met het aantal digitale bestanden die je graag wil. 

Na de shoot krijg je een online galerij met de selectie foto's van jullie fotoshoot te zien. Dit is het moment waarop je nog kan kiezen voor welk pakket digitale bestanden je gaat.  Afhankelijk van jouw keuze krijg je hier nog een factuur van.

 

IK ZIE PRACHTIGE BEELDEN OP JE WEBSITE, MAAR IK WEET NIET OF IK WEL ONZE FOTO OP INTERNET WIL. MOET DIT?

Uiteraard is dit geen verplichting. Alle beelden die op website staan, zijn geplaatst met toestemming van de klanten. Ik maak na oplevering van de reportage een kleine selectie van beelden die ik zou willen toevoegen aan mijn portfolio. Dan pas hoef je te besluiten of je hiermee akkoord gaat. Wil je dit niet dan hoeft dat uiteraard niet.

 

Familie

MB__8179-bewerkt.jpg

 

 

WAT KAN IK HET BESTE DRAGEN?

Graag stem ik van te voren de kleding af (bij groepen is een kleurthema erg mooi). Even wat overleg doet wonderen. Neem gerust iets extra's mee. Naturel of juist kleurige kleding, leuk petje, grappige bril, hip speelgoed, dekentje, andere accessoires, alles mag mee. Bedenk wel thuis waar je de fotosessie mee wilt starten, zo hoeven we niet te beginnen met een verkleedpartij. Foto's maken moet voor kinderen een spel zijn en blijven. Dit is prettig voor de sfeer. 

 

HOE LANG DUURT DE FOTOSHOOT

Ieder type fotoshoot neemt een bepaalde tijd in beslag. Gemiddeld neemt een fotoshoot ongeveer 1,5 -2 uren in beslag. Afhankelijk van hoe groot de groep is en of er kleine kinderen in het gezelschap zijn.

WAT GEBEURT ER BIJ ZIEKTE EN/OF SLECHT WEEROMSTANDIGHEDEN? 

In beide gevallen gaan we de shoot opnieuw inplannen of indien mogelijk verschuiven naar later op de dag.

MOGEN HONDEN OOK MEE TIJDENS DE FOTOSHOOT? 

Ja! Natuurlijk! Honden zijn gewoon onderdeel van jullie gezin en horen er ook zeker bij op de foto!

 

WAT VOOR LOCATIES ZIJN ER MOGELIJK?

Voor een familie reportage spreken we af op een mooie locatie in de omgeving van Domburg. Genoeg mooie plekjes hier in de omgeving! Bijvoorbeeld;

 

- Het strand

- Het bos

- Kasteel Westhove